Tukikuvitettu Tehtäväpaketti – Albania

49,00

Libër ushtrimesh me shembuj të ilustruar on Tukikuvitetun Tehtäväpaketin albaniankielinen käännös. Tuote on identtinen suomenkielisen Tukikuvitetun Tehtäväpaketin kanssa. Ostotapahtuman päätteeksi saat tuotteen ladattavassa ja tulostettavassa PDF-muodossa.

Osasto:

Libër ushtrimesh me shembuj të ilustruar (Tukikuvitettu tehtäväpaketti – Albania) on Tukikuvitetun Tehtäväpaketin albaniankielinen käännös. Se on identtinen suomenkielisen Tukikuvitetun tehtäväpaketin kanssa. Tuote on ladattava PDF-tiedosto, jonka tallennat kätevästi koneelle ja tulostat niin monesti kuin tarvitset!

Tukikuvitettu Tehtäväpaketti on laaja harjoitusmateriaali, joka sisältää kaksikymmentäkolme puheterapeutin laatimaa harjoitusta, joita aikuinen ja lapsi voivat tehdä yhdessä. Tehtävät harjoittavat lapsen kielelliskognitiivisia taitoja. Suuri osa tehtävistä on toiminnallisia, ja ne on suunniteltu niin että niitä toteutetaan tehtävästä riippuen sisällä tai ulkona: sekä liikkuen että pöydän ääressä istuen. Tehtävissä on myös huomioitu eri aisteja (kuulo, näkö, tunto, maku). Tehtävissä harjoitellaan tekemisen ja touhuamisen ohessa sanastoa, käsitteitä, suun alueen motoriikkaa, vahvistetaan ympäristön äänien havaitsemista ja harjoitellaan kuuntelemista, kuullun ymmärtämistä ja kertomista sekä keskustelua. Harjoituksia riittää kuukauden jokaiselle arkipäivälle.
Tehtäväpaketin sisältämät käsitteet ja sanaston aihepiirit:
Pihapiirin eläimet ja luonto, uimaranta, säätila, kulkuvälineet, keittiö, liikkumisen verbejä, sijaintikäsitteitä, kuvailevia sanoja/adjektiiveja, määrän käsitteitä, kysymysanoja, värit ja tunteet.

Tukikuvitetun tehtäväpaketin sisällysluettelo:

  1. Aarteita uimarannalla
  2. Metsäretkelle!\
  3. Syökää jäätelöä
  4. Sää ulkona
  5. Retkelle eri kulkuvälineillä
  6. Kirjastoon!
  7. Pihapiirin eläimet
  8. Pillitehtävä
  9. Aarteen etsintä + aarrekartta
  10. Kauppatehtävä
  11. Keittiötehtävä
  12. Leipomistehtävä
  13. Kuuntelutehtävä sisällä
  14. Kuuntelutehtävä ulkona
  15. Värikäs autotehtävä
  16. Kerro ja piirrä: ikkuna
  17. Jutellaan kiipeilyhommista
  18. Piirtämistehtävä, helppo
  19. Piirtämistehtävä, vaikea
  20. Aarteita pihalla ja metsässä
  21. Kumpi
  22. Vastakohtamuistipeli
  23. Värilippikset

Tämän Kuva Kuvalta -tuotteen mukana tulee tarkat ohjeet, joten niin perheiden kuin eri alojen ammattilaistenkin on helppo ottaa tuote käyttöön. Tuotteen ostajalla on oikeus kopioida tuotetta oman perheen käyttöön sekä oman ryhmän oppilaiden tai omien asiakkaiden käyttöön. Muu materiaalin jakaminen, levittäminen ja kopioiminen missään muodossa on ehdottomasti kielletty.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.