Verkkokauppa

Kuva Kuvalta – Pick A Pic –tuoteperhe sisältää puheterapeutin suunnittelemia oppi- ja kuntoutusmateriaaleja lapsille, perheille ja ammattilaisille. Lapsen kielelliset taidot kasvavat sarjan irtokuvakirjojen, irtokuvin tuettujen leikkien ja tukikuvitettujen tehtävien parissa! Koska materiaali on tukikuvitettua, se sopii erittäin hyvin kieltä opetteleville lapsille sekä kuvia kommunikointinsa tukena käyttäville lapsille. Kaikki lapset hyötyvät kuitenkin kuvista, vaikka heillä ei tukikuville erityistä tarvetta olisikaan! 

Kuva Kuvalta -sarjan tuotteet ovat pdf-paketteja jotka oston jälkeen ladataan ja tulostetaan sekä viimeistellään itse. Viimeistely tapahtuu leikkaamalla ja laminoimalla tai muuten päällystämällä tuotepaketin sisältöä vaadittavin osin, sekä kokoamalla esimerkiksi irtokuvakirjan sivut kansion sisään. Tuotteiden hintaan sisältyy: ostajalla on oikeus kopioida tuotetta omaan käyttöön!

Haluatko tehdä ison tilauksen ja hankkia tuotteita kaikille tiimisi jäsenille? Jätä tarjouspyyntö Yhteystiedot-sivun kautta!