Kuva Kuvalta tuotteen viimeistely

Kaikki Kuva Kuvalta tuotteet ladataan pdf-tiedostoina, jotka ostaja tulostaa ja viimeistelee itse kotona. Viimeistelyn tarve riippuu ostamastasi tuotteesta: Tukikuvitettu tehtäväpaketti on valmis käyttöön sellaisenaan, kun taas irtokuvakirjan ja irtokuvin tuetut leikit vaativat hieman saksimista, päällystämistä ja tarranauhan kappaleita. Miten sitten viimeistelen Kuva Kuvalta -tuotteen kotona?

Tässä viimeistelyn neljä yksinkertaista vaihetta:

Tuotteen viimeistelyn neljä vaihetta.
  1. Leikkaa tulostamastasi materiaalipaketista irtokuvat irti.
  2. Laminoi tai muuten päällystä irtokuvat ja kirjan tai leikin tarvittavat sivut.
  3. Lisää tarranauhaa irtokuviin. Kirjoissa tarranauhan palat tulee lisätä myös sivuille merkittyihin kohtiin, irtokuvin tuetuissa leikeissä myös lauseliuskaan. (P.S. Helppokäyttöistä itseliimautuvaa tarranauhaa voi ostaa esimerkiksi rautakaupoista!)
  4. Kokoa irtokuvakirja kasaan kansion sisään tai sido kierresidontalaitteella. Irtokuvin tuetit leikit ovat valmiita sellaisenaan!

Jokaisen Kuva Kuvalta -tuotteen mukana tulee tarkat ohjeet kyseisen tuotteen viimeistelyä ja käyttöä varten!

Haluatko upean viimeistellyn lopputuloksen? Käytä silloin näitä: sakset, laminointikone ja laminointikalvoja (lainattavissa useista kirjastoista!), kierresidontalaite ja kammat (lainattavissa useista kirjastoista!)

Haluatko helpon ja nopean viimeistelyn? Käytä silloin näitä: sakset, kontaktimuovi, sinitarraa, rei’itin ja mappikansio!

Tuotteen kasaaminen kierresidontalaitteella.

Iloisia hetkiä irtokuvakirjojen ja irtokuvin tuettujen leikkien parissa!

toivottelee Heidi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *